Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Griepvaccinatie

Publicatiedatum:

Alle mensen van 60 jaar en ouder komen in aanmerking voor een griepprik. Ook voor mensen onder de 60 jaar met hart-, long- of suikerziekte, nierpatiënten en mensen met verminderde afweer kan de griep ernstige gevolgen hebben.

Let op: Valt u in de leeftijdscategorie tussen de 60 tot en met 63 jaar? ( Bent u geboren tussen 01-01-1961 en 31-12-1964)  Dan komt u dit jaar ook in aanmerking voor de pneumokokkenvaccinatie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van www.thuisarts.nl of www.rivm.nl  

 

Wij nodigen u daarom uit voor deze vaccinatie(s) op één van onderstaande data & tijd. I.v.m. spreiding van de drukte verzoeken wij u op de voor u aangegeven tijd te komen.

 

Mocht u echter verhinderd zijn, dan kunt u van één van de andere genoemde tijdstippen gebruik maken. U hoeft hiervoor niet te bellen.  

 

·        Woensdagavond 30 oktober                             

Voor patiënten van wie de achternaam begint met de letters A t/m D tussen 18.00 en 19.00u 

Voor patiënten van wie de achternaam begint met de letters E t/m H tussen 19.00 en 20.00u 

 

·        Donderdagavond 31 oktober           

Voor patiënten van wie de achternaam begint met de letters I t/m L tussen 18.00 en 19.00u 

Voor patiënten van wie de achternaam begint met de letters M t/m P tussen 19.00 en 20.00u 

 

·        Maandagavond 4 november 

Voor patiënten van wie de achternaam begint met de letters Q t/m U tussen 18.00 en 19.00u 

Voor patiënten van wie de achternaam begint met de letters V t/m Z tussen 19.00 en 20.00u 

 

De griepinjectie wordt gegeven in de linker bovenarm; wilt u daar met uw kleding rekening mee houden? Mocht u ook in aanmerking komen voor de pneumokokkenvaccinatie dan wordt deze in de rechter bovenarm gegeven.

 

Binnenkomst is via de vooringang aan de Kapelstraat.

 

Indien u koorts heeft verzoeken wij contact op te nemen met de assistente.  

 

Wij verzoeken u nadrukkelijk uw rijbewijs mee te nemen indien u deze niet heeft uw  Identiteitsbewijs of paspoort. U hoeft deze brief niet mee te nemen.