Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Afscheid dokter Remco Stalpers

Publicatiedatum:

Per 1 september zal ik het stokje overdragen aan dokter Linda Willems. Haar werkdagen worden maandag, dinsdag en woensdag.

In 2018 ben ik in principe op invalsbasis voor langere tijd in de praktijk van Rob Stalpers komen werken. Aanvankelijk voor het wegvallen van dokter Van der Pas, later ging ook dokter Gruijters met pensioen. Nu, na ruim 5 jaar 'invallen' staat er weer een fantastisch team voor u klaar en wordt het voor mij tijd voor de volgende stap in mijn carrière. Graag volg ik het goede voorbeeld van mijn broertje en ga ik een praktijk voor mijzelf zoeken.

Ik wil u bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en uw openheid de afgelopen jaren. Ik wens u het allerbeste toe en heb er vertrouwen in dat u bij mijn zeer gewaardeerde collega’s ook een luisterend oor zal vinden.


Remco Stalpers